Startup Story – Caroline Hjerpe ♥
Av Veronica, den 3 februari, 2016 med 2 kommentarer

Jag är alldeles förälskad i smyckena från Caroline Hjerpe. De är verkligen helt fantastiska och den enda anledningen till att jag inte slagit till på något än är att alla är så fantastiskt fina så jag har beslutsångest kring vilket/vilka smycken jag ska köpa. Caroline Hjerpe är en självlärd silversmed som började att experimentera själv hemma vid köksbordet 2014 med hjälp av en Youtube-video som beskrev hur man tillverkar smycken. Efter flera försök som inte alls blev bra lyckades Caroline tillslut göra sin första ring. Jag tycker Carolines story är otroligt inspirerad då hon börjar med en vilja, att kunna göra smycken. Utifrån detta bestämmer hon sig för att köpa de verktyg och redskap som hon behövde för att kunna göra detta och gav sig tusan på att också lära sig hur man gör. Det är verkligen ett bevis på att så länge man hittar sitt driv, har tålamod och aldrig ger upp så går det. Du kan bli och göra exakt det du vill MEN med hårt arbete bakom. Idag tillverkar Caroline örhängen, halsband, armband och ringar men gör även små söta gratulationskort. I och med att alla smycken är handgjorda blir också alla unika i sig.

Smyckena säljs i hennes egen tictail-butik, i hennes showroom på Åsögatan i Stockholm samt hos ett antal återförsäljare som ni hittar här. Bor du i Stockholm kan du till och med få smyckena levererade inom en timme då webbshopen är ansluten till Urb-it som vi skrivit om tidigare här i bloggen. Perfekt om man känner att det är just det där smycket som kommer göra ens outfit till kvällen!

Under hela Carolines resa har hon varit väldigt duktig på att bygga ett starkt varumärke och inspirerar varje dag flera tusentals med varumärket Caroline Hjerpe på bland annat instagram. Här nedan finns ett litet urval av alla magiska smycken hon tillverkar.

Jag tycker alla ska ta sig en funderare, vad har du för dröm eller idé och vad krävs för att du ska nå dit? Sedan är det bara att börja!

Bilder lånade från: Caroline Hjerpe

hjerpe4

hjerpesmycken1

hjerpesmycken3

hjerpesmycken

hjerpesmycken

hjerpe

hjerpe