Nordic Nut Cream
Av Veronica, den 15 december, 2017 med 2 kommentarer

Sedan bara något år tillbaka fullkomligt älskar jag jordnötssmör. Egentligen har jag nog alltid gillat det men jag har helt enkelt inte gett det en chans tidigare. Nu däremot, när det nog också är lite trendigt med jordnötssmör, har det en given plats även hemma hos mig. Däremot finns det fortfarande inte så många olika varianter och märken att välja på om man vill att de förutom att smaka gott också ska vara bra energi man stoppar i sig. Jag blev därför väldigt glad när jag upptäckte Nordic Nut Cream som håller på att slå sig in på marknaden med sina smaksatta jordnötssmör. Precis som mig upptäckte Diego och Frida att de fanns ett begränsat utbud på marknaden. De undersökte befintliga produkter som fanns på marknaden och utvärderade vad de kunde förbättra. Detta blev grunden till deras jordnötssmör som de säljer idag och som förutom att vara fria från konserveringsmedel eller palmolja också har extra protein (vassleprotein) samt är smaksatta. Idag finns Nordic Nut Cream i två olika smaker; vanilj/kokos eller kanelbulle. Den senare är min absoluta favorit, den är verkligen farligt god!!

Jag ser fram emot att fortsätta följa Nordic Nut Creams resa och utveckling. I nuläget jobbar de med att komma in hos återförsäljare samt utveckla med flera smaker (spännande!!) och koncept med andra nötter tex mandelsmör.

Om ni är nyfikna på att testa deras jordnötssmör så ni köpa det på deras egna hemsida. Vi har även med dem i vår Christmas Gift Guide som vi gör med A Startup Store så jag rekommenderar er att spana in den först då det finns ett superbra erbjudande att ta del av!!

Tänkte avsluta med att ge er tre tips hur jag helst äter Nordic Nut Creams jordnötssmör:

Acaibowl – Mixa fryst acai, banan, honung/eller 1-2 färska dadlar och lite mandelmjölk. Toppa med mango, blåbär, banan, granola (gärna bipollon om ni har det hemma) OCH kanelbulle-jordnötssmör. Min absoluta favoritfrukost som jag ofta lyxar till det med på helgen!

Havregrynsgröt – Havregrynsgröt med hallon eller mango, en klick jordnötssmör och mandelmjölk. Vardagsfrukosten som jag aldrig tröttnar på.

Frukt  – Superenkelt och supergott. Favoriten är ett krispigt grönt äpple som man har en klick jordnötssmör på.