Let your rainy day shine bright!
Av Veronica, den 14 mars, 2016 med 0 kommentarer

Vi är säkert alla bekanta med både HappySocks och HappyPlugs, två varumärken som byggt sitt koncept kring två, i grunden, ganska ”vanliga”produkter men som genom deras branding gör produkterna betydligt roligare. Konceptet gör att produkterna blir en typ av accessoar som man gärna varierar och har olika av istället för bara har en av, det skapas ett sorts vill-ha begär som inte finns för till exempel en par vanliga svarta strumpor. Dessutom gör de sig betydligt bättre som presenter när strumporna är kreativt designade i starka färger och när hörlurarna finns i alla olika möjliga härliga färger. Ett företag som är likt i konceptet men som i alla fall inte jag har lika bra koll på som tidigare nämnda är  HappySweeds.

HappySweeds affärsidé är paraplyer som inte bara har en funktion utan även en rolig design. Alla paraplyer är inspirerade av situationer som ger en ”feel-good känsla”, detta för regniga dagar ska kännas lite ljusare och härligare. Tanken är att paraplyerna inte bara ska skydda dig från regn utan även vara en del av din personlighet och ett sätt att uttrycka dig. Utöver att de är ett roligt koncept så är det riktigt snyggt gjorda både med design och förpackning.

Jag gillar verkligen idéen och tycker som sagt det är snyggt gjort, från idé till färdig produkt. Jag har länge haft ett paraply med stjärnor på som jag verkligen gillar och tycker är fint. Det här gör att när det regnar så känns det inte lika tråkigt eftersom jag får använda mitt paraply. Jag kan tänka mig att det är samma känsla som dessa paraplyer bidrar till.

Produkterna finns att köpa hos flera återförsäljare bland annat NK, Solo och Grandpa.

 Bilder från HappySweeds vår/sommarkollektion 2016HS1

HS2-1

HS3-1

HS077_GALAXY_1
HS076_JUNGLE_1
Och här är mina favoriter från nuvarande sortiment:
happysweedforest
happysweedprickarhappysweed happysweedhimmel