Jobbsommar☀️
Av Camilla, den 11 juli, 2016 med 0 kommentarer

Tillhör du dem som inte tar ledigt i sommar eller kanske har du några veckor kvar att jobba innan semestern. Känns ju oftast sådär när alla kollegor glatt försvinner ut genom dörren.

Njut nu har du hela kontoret för dig själv. Passa på att köra sommarpraten på högtalare eller sätt på en skön spellista från Spotify och dansa loss. Gör en kopp te eller kaffe och drick den utan att bli avbruten. Det tråkigaste som finns är ju att sitta i ett tomt lunchrum och äta sin matlåda, ta med den ut istället och läs en bok i solen på rasten. Unna dig att testa minst ett nytt lunchställe i veckan.

Avsluta alla de där ärendena som legat längst och prioriterats sist på skrivbordet. Städa ur alla pärmar och mappar på datorn. Tillhör du dem där som sparar alldeles för mycket, precis som jag, och tänker det där kanske kan vara bra att ha. Sätt ihop alla de där bra att ha grejerna och inspirations bilderna till en riktigt grym moodpärm som du kan plocka fram när du behöver få lite ny input, istället för att samla lite här och där.

Har du några kompisar eller kollegor kvar i stan, planera in AW efter jobbet och sitt kvar till långt in på sommarkvällen. Utnyttja lediga dagar och kvällar till att maxa sommarkänslan, picknick, boule, stand up paddle, promenera i parken gör en utflykt till en närliggande stad, testa några nya glassorter på lunchen.

SUP