Små detaljer som gör stor skillnad!
Av Veronica, den 3 september, 2018 med 1 kommentar

Vi gissar att ni precis som vi blir sugna på att uppdatera garderoben såhär när hösten är på ingång. Självklart så ska man unna sig några nya plagg i säsongens färger, det hör hösten till men som vi varit inne på tidigare tycker vi däremot att det är viktigt att försöka komma bort så mycket som möjligt från slit och släng och istället göra medvetna köp som går att använda om och om igen. Till exempel har vi tidigare pushat för olika bolag som säljer smarta modeprodukter som går att variera och på så sätt anpassas för olika säsonger eller tillfällen. Det är ju faktiskt onödigt att köpa nytt när vi ändå köper plagg och accessoarer som är rätt lika de vi redan har.

Ett till företag som vi tycker gör de möjligt att skapa en ny stil utan att behöva köpa allt nytt är Gabrielle by P. Gabrielle by P säljer bag straps i 100% veganskt material med syftet att göra det möjligt att förnya, uppgradera och göra din väska som du redan har hemma unik. Helt enkelt ett sätt att få en ny väska utan att gå och köpa en ny och en möjlighet att göra väskan du använt i somras till en väska som känns trendig och rätt även i höst. Bolaget drivs av Pauline som har hämtat mycket av inspirationen till företaget och varumärket Gabrielle by P från olika resor och platser hon besökt.

Utöver att vara en snygg accessoar läggs stor vikt vid hållbarhetsfrågor, till exempel är bag strapsen tillverkade av ett helt veganskt material och ett djurvänligt alternativ till läder. Produkterna kommer även alltid i återvinningsbara förpackningar. Utöver bag straps finns även remmar till din kamera samt ett litet utbud av hundaccessoarer så som till exempel koppel (som du till och med kan matcha med din egen bag strap).

Bag strapsen finns i olika stilar där du får möjlighet att både göra väskan mer lekfull och unik men även till en klassisk och tidlös väska. Precis som Gabrielle by P själva skriver, det är små detaljer men som gör stor skillnad!

Här är några av våra favoriter som gärna skulle få flytta in i höstgarderoben: