Våra evenemang
Vi arrangerar både öppna event för alla med ett intresse för entreprenörskap, innovation och ledarskap. Utöver dessa har vi “Only Members” events för våra medlemmar i A Startup Story’s medlemsnätverk som riktar sig till kvinnliga entreprenörer, innovatörer och initiativtagare.

Sedan start har vi haft flera spännande, starka och inspirerande förebilder inom entreprenörskap och ledarskap som gästat våra events till exempel H.K.H Prinsessan Sofia, Lotta Lyrå (VD Clas Ohlson), Annie Lööf (Partiledare Centerpartiet), Karin Söderlind (Grundare & VD House of Dagmar), Caroline Berg (Ordförande Axel Johnson) & Mia Brunell Livfors (VD Axel Johnson).

Är du kvinnlig entreprenör, innovatör eller karriärist? Bli medlem och ta del av hela vår utbud av events.
Stockholm - Den 3 April, 2019, kl: 08:00
Byt ut ditt kontor en halvdag till vårt pop-up office. Sitt med oss och andra kvinnliga entreprenörer och dela inspiration, erfarenheter och tips vid frukost, kaffepauser och lunch.
A Startup Story Talk - Socialt Entreprenörskap med H.K.H Prinsessan Sofia och Elisabeth Tarras Wahlberg
Stockholm - 29 November, 2016
Under lunchen diskuterade vi kring socialt entreprenörskap och hållbarhet. Vilka utmaningar och möjligheter finns som social entreprenör idag? Hur viktigt är det att ha med en hållbarhetsaspekt i sitt företagande? Hur bygger man en skalbar affärsmodell och samtidigt skapar stor påverkan? H.K.H Prinsessan Sofia och Elisabeth Tarras Wahlberg delade med sig av sina erfarenheter kring socialt entreprenörskap, hållbarhet och ledarskap.
A Startup Story Talk - Att bygga varumärke & bolag 
med Karin Söderlind, Grundare & VD Dagmar
Stockholm - 1 June, 2017
Under lunchen samtalade vi om hur det är att bygga varumärke och bolag idag. Lunchen gästades av Karin Söderlind, Grundare och VD till svenska modeföretaget House of Dagmar. Karin delade med sig av sina erfarenheter av att gå från idé till verklighet samt ledarskap.
A Startup Story Talk - Framtidens mat med Caroline Berg, Ordförande Axel Johnson & Mia Brunell Livfors, VD Axel Johnson
Stockholm - 3 July, 2017
Under Almedalsveckan samlades ett gäng entreprenörer för att diskutera kring temat Framtidens mat tillsammans med Caroline Berg Ordförande Axel Johnson och Mia Brunell Livfors VD Axel Johnson. Vilken roll spelar sociala medier för hur vi handlar, väljer och äter mat idag? Hur förändras attityder, beteenden och vilka produkter och tjänster kommer att växa fram.
A Startup Story Talk - Ledarskap med Annie Lööf
Stockholm - 26 February, 2018
Under lunchen diskuterade vi karriär, ledarskap och företagande. Vad är dagens ledarskap? Hur får man kollegor att arbeta mot visioner och mål som sätts upp? Hur är det att driva företag 2018 i Sverige? Annie Lööf delade under lunchen med sig sina erfarenheter och tankar kring dessa teman.