Våra evenemang
En del av våra events är öppna för alla med intresse för entreprenörskap, innovation och ledarskap. Utöver dessa skapar vi events, initiativ och förmåner för medlemmarna i vår Members Club. Vi strävar efter att skapa en nordisk arena där entreprenörer som är kvinnor kan mötas för att dela erfarenheter och inspireras av varandra samt förebilder inom entreprenörskap och innovation, och såklart ha roligt tillsammans på vägen i sitt bolagsbyggande.

Sedan start har vi haft flera spännande, starka och inspirerande förebilder inom entreprenörskap och ledarskap som gästat våra events till exempel H.K.H Prinsessan Sofia, Lotta Lyrå (VD Clas Ohlson), Annie Lööf (Partiledare Centerpartiet), Karin Söderlind (Grundare & VD House of Dagmar), Caroline Berg (Ordförande Axel Johnson) & Mia Brunell Livfors (VD Axel Johnson).

Är du kvinnlig entreprenör, innovatör eller karriärist? Bli medlem och ta del av hela vår utbud av events.
Vi har inga aktuella evenemang just nu.
A Startup Story Talk - Socialt Entreprenörskap med H.K.H Prinsessan Sofia och Elisabeth Tarras Wahlberg
Stockholm - 29 November, 2016
Under lunchen diskuterade vi kring socialt entreprenörskap och hållbarhet. Vilka utmaningar och möjligheter finns som social entreprenör idag? Hur viktigt är det att ha med en hållbarhetsaspekt i sitt företagande? Hur bygger man en skalbar affärsmodell och samtidigt skapar stor påverkan? H.K.H Prinsessan Sofia och Elisabeth Tarras Wahlberg delade med sig av sina erfarenheter kring socialt entreprenörskap, hållbarhet och ledarskap.
A Startup Story Talk - Att bygga varumärke & bolag 
med Karin Söderlind, Grundare & VD Dagmar
Stockholm - 1 June, 2017
Under lunchen samtalade vi om hur det är att bygga varumärke och bolag idag. Lunchen gästades av Karin Söderlind, Grundare och VD till svenska modeföretaget House of Dagmar. Karin delade med sig av sina erfarenheter av att gå från idé till verklighet samt ledarskap.
A Startup Story Talk - Ledarskap med Annie Lööf
Stockholm - 26 February, 2018
Under lunchen diskuterade vi karriär, ledarskap och företagande. Vad är dagens ledarskap? Hur får man kollegor att arbeta mot visioner och mål som sätts upp? Hur är det att driva företag 2018 i Sverige? Annie Lööf delade under lunchen med sig sina erfarenheter och tankar kring dessa teman.
A Startup Story Talk - Framtidens Hälsa
Stockholm - 13 February, 2019
Den 13 februari bjuder A Startup Story in till en exklusiv lunch tillsammans med Apoteket där vi samtalar om Framtidens hälsa.