Clas Ohlson Story – Vrida of Sweden
Av Veronica, den 27 november, 2018 med 0 kommentarer

Jag har ganska länge varit missnöjd med vart min taklampa hänger men låtit den hänga kvar för att undvika fler hål i taket samt spara sig själv arbetet att flytta den. De är säkert flera som upplevt just det här problemet att taklampan hänger fel eller att möbleringen styrs av var takuttaget är placerat. Att flytta lampan innebär att de både lämnar efter sig hål från kroken samt klisterrester från kabelkanaler. Det här gör att många många drar sig för att borra i taket och istället låter lampan hänga kvar där den är fäst i taket – trots att det inte är helt optimalt.

Det här problemet såg teamet bakom Vrida som utifrån det utvecklade en produkt som är en designad flexibel lösning som flyttar taklampan utan att lämna några spår i taket. Bakom grundarteamet finns en elektriker, säljare och arkitekt vilket gör att de kunnat ta fram en riktigt bra produkt utifrån både funktion och design.

Vrida är en lamparm som möjliggör en steglös förskjutning och den kan roteras 360°. Den är en komplett  helhetslösning med integrerad el och där armen hängs på befintlig takkrok. Justeringar kan även göras med armaturen monterad vilket är perfekt även för compact living där ett rum ofta behöver få flera funktioner. Lampan kan även flyttas för kortare stunder, t.ex. när du skall ha en middag och använder iläggsskivorna till bordet.

Vem vet, kanske är Vrida den perfekta julklappen till dig själv för att äntligen se till att taklampan hänger rätt?!