Clas Ohlson Story – SwedHook
Av Veronica, den 21 december, 2018 med 0 kommentarer

Små smarta prylar som alla borde ha hemma är perfekt att lägga i 100 kronors julklappen till julklappsleken som har blivit ett återkommande inslag för många på julafton. Ett tips på en sådan julklapp och produkt är SwedHook.

Innovatören bakom SwedHook är Dennis Eriksson som upptäckte att det nästan alltid saknas någon form av krok att hänga upp saker på eller så är krokarna som finns redan upptagna. Han tänkte att de borde finnas en krok som är både universell och portabel, som kan flyttas runt och appliceras på så många platser som möjligt.

Resultatet blev Swedhook. En smart, portabel universalkrok för upphängning av allehanda ting i t.ex. hemmet, på fritiden och jobbet. Swedhook går alltid att ha med sig överallt, då den får plats i fickan, handväskan eller innerfickan på jackan. Många har den som stationär upphängning exempelvis i hemmet såsom extra krokar på hatthyllan, i badrummet, i köket, förrådet med mera.

Swedhook har en unik form och flexibilitet som gör att den kan hängas i fler olika vinklar för att anpassas efter olika behov. Att kroken är elastisk gör att den även kan appliceras på grövre stänger som exempelvis barnvagnshandtag. Det är endast din fantasi som begränsar krokens användningsområde. På Swedhooks sociala medier kan man även följa dess användare som hela tiden upptäcker nya användningsområden.

Vi är helt klart hooked! Och efter att ha ett gäng SwedHook hemma har det blivit en tävling att hitta ett nytt användningsområde för kroken. SwedHook finns att köpa i vår shop in shop på Clas Ohlson och här på webben.

Processed with VSCO with a5 preset