Clas Ohlson Story – Sweat Pack
Av Veronica, den 13 december, 2018 med 0 kommentarer

Något som vi aldrig kompromissar om oavsett hur mycket jobb vi har är träning. Att träna är en förutsättning för att vi ska vara i balans, må bra och kunna prestera. Det här gör att vi ofta har träningskläderna i väskan för att hinna få in träning mellan möten och innan eller efter jobb. Något som däremot inte är lika trevligt är svettiga, blöta och illaluktande träningskläder.

Detta var något som träningsinstruktörerna Anna och Petra också tröttnade på att dra runt på. De tyckte att de måste finnas ett bättre, smartare och mer hållbart sätt än att ha stinkande kläder i en plastpåse. Det bestämde sig därför för att utveckla en ny produkt. Anna och Petra kom fram till att de inte fanns något produkt på marknaden som uppfyllde de kriterier som var viktiga för dem vilket gjorde att de fick göra en hel del sökande för att hitta rätt textilmaterial och testa för att hitta den perfekta formulan.

Produkten som de tillslut kom fram till att de skulle ta fram var Sweat Pack, en miljösmart förvaringspåse som håller fukt och lukt borta från den vanliga väskan under en hel arbetsdag eller på resan. Den kan användas om och om igen och behöver bara tvättas ibland. Sweat Pack grundades 2016 efter att de kläckt namnet under en lunch. Idag håller de själva i hela produktionskedjan.

Ni kan köpa Sweat Pack i vår shop in shop på Clas Ohlson och på webben.