Clas Ohlson Story – OneCut
Av Veronica, den 21 november, 2018 med 0 kommentarer

Hoppas ni har hunnit spana in någon av våra shop in shops på Clas Ohlson. Som sagt finns vi i Stockholm på Drottninggatan och Sveavägen samt i Göteborg i Nordstan. Alla produkter finns även att klicka hem på Clas Ohlsons webbshop. Det känns så roligt att vi är igång, äntligen!!

Alla produkter som vi har med i det här samarbetet är väldigt bra julklappar så vi tänker såklart tipsa om dem här i slutet på november och under december. Den vi tänkte börja med att berätta om är OneCut.

Teamet bakom Onecut kom på idén då en av grundarna insåg hur svårt de var att kapa rätt vinkel när han skulle lägga lister i sitt nya hus. Svårigheten med att få vinklarna att stämma och skarvarna att bli täta är det många fler hemmasnickare som har erfarenhet av. Det här leder dessutom till stora kostnader på grund av mycket spill då man ska få till vinklarna för asymmetriska lister eller vinklar som inte är räta.

Utifrån just det här problemet utvecklades produkten OneCut. Med OneCut så får man en sågmall direkt när man mätt sin vinkel. Sedan är det bara att hålla OneCut mot sågen för att få en precisionkapning ner till millimetern. Det här är helt klart en perfekt julklapp till hemmasnickaren som alltid har något nytt projekt på gång eller varför inte till det där paret som precis köpt en ny lägenhet som de ska renovera, eller till dem som precis blivit med sommarstuga och ska bygga en altan?!