Because having an organized life can really ease your mind, right?
Av Veronica, den 14 mars, 2019 med 2 kommentarer

Vi tillhör definitivt den skara människor som packar i gamla plastpåsar när vi ska resa vilket känns både rätt oinspirerande, tråkigt och i slutändan inte så organiserat som vi tänkt måste vi medge. Vi blev därför väldigt förtjusta när vi kom över bolaget Organista och deras olika produkter för att organisera resväskan med travel bags och packing cubes.

Idén till Organista kom när grundaren Linn Herbertsson, precis som oss, tröttnade på att organisera sin resväska med plastpåsar.
Hon tyckte att något behövde göras för att underlätta och kunna packa mer organiserat. Hon började därför skissa, designa och leta efter fabriker som kunde producera de produkter hon tänkte sig. Idag har Organista lanserat sin första kollektion som är produkter så som travel bags, tvättpåsar, packing cubes som ska hjälpa dig att hålla din resväska organiserad. Framöver vill Linn lansera fler produkter på temat att organisera. Redan nu kan man till exempel ladda ner gratis guider för att planera sin vecka eller dag.

Tanken är att du på Organistas webb så småningom ska kunna ta del av artiklar som ger tips och hjälper dig att organisera din vardag. Det här är något som vi verkligen ser fram emot att ta del av. Varken jag eller Camilla upplevs nog som den mest organiserade personen men faktum är att om det är organiserat runt oss så hjälper det oss att hålla fokus, arbeta mer effektivt och känna oss lugnare samt mer balanserade. Vi säger som Organista själva – ”Because having an organized life can really ease your mind, right?”