Clas Ohlson Story – Relode
Av Veronica, den 18 december, 2018 med 0 kommentarer

Det är nog många som letar efter julklappar till den träningstokiga partnern, familjemedlemmen eller vännen därför tänkte vi idag tipsa om en smart shaker som gör de möjligt att både använda shakern till att blanda sitt kosttillskott men också som en vattenflaska resten av dagen.

Hösten 2014 grundade Christoffer Olsson, William Wolff och Felix Sällström Relode  ett UF-företag i gymnasiet. Idén bakom Relode grundade sig i problematiken kring hantering av kosttillskott i pulverform, de vill förenkla förberedelsen och hanteringen av pulvret.

Några år sedan släpptes RelodeShaker på marknaden. RelodeShaker har ett patenterat pulverfack i locket vilket för att användningen av kosttillskott förenklas. Användaren tillåter användaren att ladda sin shaker med valfritt kosttillskott och sedan kan användaren enkelt dosera och dricka sitt kosttillskott, med hjälp av en enkel vridning av locket. Var och när som helst under dagen, helt utan spill och kladd med pulver. Shakern är gjord i plast av hög kvalitét samt designad och tillverkad i Sverige.

Målet med RelodeShaker är att sätta en ny standard för shakers. Ofta produceras liknade produkter i fabriker som påverkar miljön negativt samt har dåliga arbetsförhållanden. Därför vill Relode istället erbjuda en produkt som både har förbättrad funktion, kvalitet och design samt är ett svenskt hantverk från början till slut.

Visionen för Relode är att fortsätta skapa träningsprodukter med hög kvaltité där design och nytänkande står i fokus. Du hittar RelodeShaker i vår shop in shop på Clas Ohlson eller här på webben.